//Plugins sense CDN ?>

Ingredients per a 8 persones
Un lluç de 2 quilos (li demanarem a la peixatera que ens el faci en dos filets sense cap espina)
2 ous durs
300 gr. de sípia de la que ja ve neta
200 gr. de gambes pelades
1 ceba grossa
Un grapat de pinyons
Un trosset de mantega
Oli
*Per la guarnició, a gust de cadascú, hi podem posar tomàquets, ceba, patates...
Elaboració
Primer preparem el farcit. Fregim la ceba i quan estigui bastant feta hi afegim la sípia a trossets i les gambes. Quan estigui ben cuit (comprovar que el peix sigui ben tou) ho passarem per la batedora i després hi afegirem els ous tallats a trossets ben petits i els pinyons.
Posarem oli al fons d’una safata pel forn i hi posarem un dels filets de lluç amb una mica de mantega per sobre. Posarem tot el farcit a damunt del filet de lluç, ben escampat i després ho taparem amb l’altre filet. Acabarem de posar uns trossets de mantega per damunt i pa ratllat i cap al forn.
Perquè hi hagi una mica més de condiment, podem afegir a la mateixa safata del lluç tomàquets tallats, patates i ceba amb un raig d’oli d’oliva. Per a presentar-ho podeu afegir-hi uns musclos que li acabaran de donar un toc de color.
És bonissim, us ho asseguro!! (i a mi no m’agrada gaire el peix...)
Natàlia
Igualada
26 de març 2009.16:04h
hmmmm...! m’encanta!