//Plugins sense CDN ?>

Ingredients per a 4-5 persones
Mig quilo de macarrons
4 cebes grosses
mig quilo de bacallà esqueixat i remullat al punt
un pot de tomàquet fregit
i una maionesa que pot ser amb all o sense
Elaboració
Primer farem el sofregit amb les cebes trinxadetes i que quedin rossetes i afegirem tot seguit el bacallà a coure amb la ceba. Quan ja està dauradeta hi afegim el tomàquet que com que ja està fregit no l’hi hem de deixar gaire estona. Ho posem en una safata on hi podem els macarrons ja bullits amb aigua i sal (millor si queden al dente), ho remenem i es deixa refredar.
Aquests macarrons són per servi bo hi freds, amb la maionesa a part per qui en vulgui.
És un plat molt simple, i com a mínim a casa, molt apreciat.
Bon profit i bon estiu!
amèlia morera
igualada
31 de juliol 2009.22:31h
montserrat, l’ossobuco boníssim ;ara provaré els macarrons amb bacallà.bones vacances.