TORNAR

Macarrons amb bacallà

Dijous, 30 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La d'avui és la darrera recepta de la temporada, un senzills, bons i frescos macarrons amb bacallà. Tenen la mateixa aparença que els macarrons de sempre, més tirant als que es poden fer amb tonyina, però aquestes tenen un gust especial i molt bo. Els servim amb maionesa, que li dóna un toc ben diferent. Bon profit i bon estiu! Fins al setembre!

Macarrons amb bacallà

Ingredients per a 4-5 persones

Mig quilo de macarrons

4 cebes grosses

mig quilo de bacallà esqueixat i remullat al punt

un pot de tomàquet fregit

i una maionesa que pot ser amb all o sense

Elaboració

Primer farem el sofregit amb les cebes trinxadetes i que quedin rossetes i afegirem tot seguit el bacallà a coure amb la ceba. Quan ja està dauradeta hi afegim el tomàquet que com que ja està fregit no l’hi hem de deixar gaire estona. Ho posem en una safata on hi podem els macarrons ja bullits amb aigua i sal (millor si queden al dente), ho remenem i es deixa refredar.

Aquests macarrons són per servi bo hi freds, amb la maionesa a part per qui en vulgui.

És un plat molt simple, i com a mínim a casa, molt apreciat.

Bon profit i bon estiu!


1 Comentaris

a

amèlia morera

igualada

31 de juliol 2009.22:31h

Respondre

montserrat, l’ossobuco boníssim ;ara provaré els macarrons amb bacallà.bones vacances.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.