//Plugins sense CDN ?>

Ingredients per a 10 persones
un quilo de macarrons
mig quilo de botifarra crua amb pebre
4 cebes de Figueres
un pot de mig quilo de tomàquet fregit
50 grams de mantega
molt formatge ratllat
oli i sal
Elaboració
Primer farem un bon sofregit, posant la ceba talladeta a rossejar i després hi afegirem la carn de la botifarra. Una mica abans de retirar la ceba i la carn del foc hi afegirem el tomàquet fregit i fora del foc hi posarem la mantega. Ho acostumo a triturar tot, ben petit, perquè els nens no hi trobin la ceba.
A part poso una olla gran amb aigua sal i oli a bullir, i quan arrenqui el bull hi tiro els macarrons i els vaig remenant perquè no s’enganxin. No cal que bullin molta estona, amb què quedin al dente ja quedaran molt bé, els podeu anar tastant per encertar-ho.
Un cop ben escorreguts, els afegim directament a la safata del forn, hi aboquem el sofregit amb la carn ho remenem bé i hi posem els formatge ratllat i cap al forn que gratini.
Bon profit!
Josep A.
Igualaa
9 de juny 2009.02:30h
un pot de mig quilo de tomàquet fregit? El tomàquet es molt acid i crec que es massa quantitat. Afegeix sucre per contrarestar-ho?