//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
per les mandonguilles
carn picada de porc
carn picada de vedella
sal
julivert
pebre negre mòlt
carxofes
pastanagues
pèsols
ceba
tomàquet fregit
oli
sal
farina
Elaboració
Primer caldrà que fem les mandonguilles. Barrejarem la carn, amb sal, pebre i julivert talat ben petit, a gust del cuiner o cuinera. Les enfarinarem, les fregirem i les reservarem. Mentre fem això podem anar bullint les pastanagues a rodanxes i les carxofes a trossos, amb aigua i sal.
Un cop tenim les mandonguilles, al mateix oli fregirem els trossos de carxofa, també arrebossats amb farina, i les reservarem, amb les mandonguilles.
Amb l'oli que ens queda, si en cal més, n'afegim, fregirem la ceba, talla a trossets, que rossegi, i les pastanagues a rodanxes, ja bullides. Quan estigui bastant fregit hi afegirem el tomàquet i una mica d'aigua. Quan faci xup-xup hi afegirem els pèsols i abans de retirar-ho del foc, quan veiem que està tot ben cuit, hi afegirem les carxofes i les mandonguilles, perquè tot estigui calent.
Bon profit!