//Plugins sense CDN ?>


Ingredients
mòlleres (en funció dels comensals)
rovellons
farina
sal
oli
Elaboració
Els rovellons els podem fer tant a la brasa com al forn, amb la recepta que us vam proposar fa unes setmanes.
Les mòlleres, les netejarem treient-los el cap i les vísceres. Les enfarinarem i les posarem a fregir amb oli d'oliva.
Per fer el sopar encara més lluït, podeu comprar llusets petitons o mollets rogers, és clar que la mòllera surt més econòmica.
I ja podem emplatar. La iaia ens proposa acompanyar el plat d'un bon pa amb tomàquet.
Bon profit!
__________________________________________
Sofregit de camagrocs o moixernons
No té cap mena de secret. Després d'una temporada on n'hem pogut collir forces, aquesta recepta és una manera de tenir els bolets preparats i apunt per qualsevol plat, ja sigui per fer-ne una truita, amb suc, patates emmasacarades, acompanyant pollastre o conill... Tenen tantes possibilitats que la iaia aconsella que a tota cuina n'hi hagi una bosseta de congelats.
Cal rentar bé els bolets i si ho preferiu treure'ls les cues. Fregir-los amb oli d'oliva i si voleu afegir-hi al final una picada d'all i julivert per donar-hi més gust.
I ja estaran apunt per acompanyar qualsevol plat!
Una altra opció és assecar els bolets i triturar-los amb la picadora, ben finet. Així tindrem una pols de moixernons que ens pot servir per donar gust als plats, ja siguin uns macarrons o un brou, un substitut natural i saboròs de les pastilles de caldo preparat.
Bon profit!