//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
2 daurades – 2 tomàquets forts – 2 llesques de pa, solament la molla – 3 gambes per persona – vi - oli – sal - pebre
Elaboració
1.-Agafem una safata de forn, hi posem oli, una mica de vi blanc i un xic d’aigua. Seguidament afegim els lloms d'orada amb la paret de la pell visible. Tapem la safata amb de paper d’alumini. Ho posem al for durant 10 minuts a 180 graus o fins que es pugui observar que ja es pot retirar la pell sencera, sense problemes.
2.- En un bol hi posem el pa tallat a daus molt petits, ho reguem amb oli, sal i pebre. De tant en tant remenem perquè quedi impregnat de l’oli. En un altre bol farem el mateix amb el tomàquet.
3.- Quan el peix estigui cuit, el posem en una safata de forn, a sobre hi posem el pa i el tomàquet; i ho tornem a posar al forn durant 5 minuts.
4.Ho servim en un plat individual acompanyat amb les gambes que ja es tenen fregides