TORNAR

Orada al forn amb pa i tomàquet

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 29 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'orada és un peix deliciós i que sovint trobem cuinat de diverses maneres. La iaia Núria, aquesta vegada, ens proposa acompanyar-lo amb pa i tomàquet. Una manera diferent de cuinar l'orada, fàcil i molt gustosa. Bon Profit! 

Ingredients

2 daurades – 2 tomàquets forts – 2 llesques de pa, solament la molla – 3 gambes per persona – vi - oli – sal - pebre

Elaboració

1.-Agafem una safata de forn, hi posem oli, una mica de vi blanc i un xic d’aigua. Seguidament afegim els lloms d'orada amb la paret de la pell visible. Tapem la safata amb de paper d’alumini. Ho posem al for durant 10 minuts a 180 graus o fins que es pugui observar que ja es pot retirar la pell sencera, sense problemes.

2.- En un bol hi posem el pa tallat a daus molt petits, ho reguem amb oli, sal i pebre. De tant en tant remenem perquè quedi impregnat de l’oli. En un altre bol farem el mateix amb el tomàquet.

3.- Quan el peix estigui cuit, el posem en una safata de forn, a sobre hi posem el pa i el tomàquet; i ho tornem a posar al forn durant 5 minuts.

4.Ho servim en un plat individual acompanyat amb les gambes que ja es tenen fregides


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.