//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
4 talls de vedella molt prims (crostó) – 4 ous durs – 4 tallets de pernil dolç – 8 tomàquets xerris
200 g xampinyons – brou de carn – ceba – pastanaga – api - tomàquet – xerès – conyac
Elaboració
1.- Els talls de carn han de ser prou grans per poder embolcallar l'ou. Els salpebrem i a sobre hi posem el pernil i l'ou dur. Ho emboliquem i ho lliguem com si fos un paquet.
2.-Daurem els farcellets per tots els costats en una cassola amb oli. Hi afegim tota la verdura tallada a trossos. Quan la verdura està al punt hi incorporem el xerès i el deixem evaporar. Per últim, afegim el tomàquet i ho deixem coure una mica. Seguidament afegim el brou i ho deixem coure durant una mitja hora.
3.-Tallem els xampinyons una mica grossos i els passem per la paella amb oli, incorporant l’all i el julivert junt amb el conyac, ho deixem reduir un xic. Els xerris es fregeixen sencers.
4.- Ho servim en un plat amb una mica de salsa. Els farcells tallats per la meitat traient-hi les puntes perquè quedin drets procurant que el tall quedi net. Com a guarniment podem posar-hi tomàquets i xampinyons.