TORNAR

Ous al niu

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 12 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria ens proposa un plat ben complert. Aquesta setmana toca un segon plat a base de carn, ou i verdures, una combinació perfecte pel paladar. Bon profit!

Ous al niu

Ingredients

4 talls de vedella molt prims (crostó) – 4 ous durs – 4 tallets de pernil dolç – 8 tomàquets xerris

200 g xampinyons – brou de carn – ceba – pastanaga – api - tomàquet – xerès – conyac

Elaboració

1.- Els talls de carn han de ser prou grans per poder embolcallar l'ou. Els salpebrem i a sobre hi posem el pernil i l'ou dur. Ho emboliquem i ho lliguem com si fos un paquet.

2.-Daurem els farcellets per tots els costats en una cassola amb oli. Hi afegim tota la verdura tallada a trossos. Quan la verdura està al punt hi incorporem el xerès i el deixem evaporar. Per últim, afegim el tomàquet i ho deixem coure una mica. Seguidament afegim el brou i ho deixem coure durant una mitja hora.

3.-Tallem els xampinyons una mica grossos i els passem per la paella amb oli, incorporant l’all i el julivert junt amb el conyac, ho deixem reduir un xic. Els xerris es fregeixen sencers.

4.- Ho servim en un plat amb una mica de salsa. Els farcells tallats per la meitat traient-hi les puntes perquè quedin drets procurant que el tall quedi net. Com a guarniment podem posar-hi tomàquets i xampinyons.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.