//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
1 o 2 ous per persona, depèn de la gana
Sobrassada o xoriç o bacó
Oli
Tomàquet fregit (mig quilo per 4 o 5 persones)
Pèsols congelats, un bon grapat per cadascú
Elaboració
En una safata pel forn, amb tot el fons ben untat d’oli, s’hi estrellen els ous sense rebentar-los i s’hi posa una mica de sal a damunt de cada un i l’embotit, ja sigui la sobrassada o el xoriç o el que haguem escollit, pels costats dels ous i ja ho podem posar al forn a torrar, només el grill.
A banda bullirem els pèsols amb aigua i sal.
Quan els ous comencin a ser cuits, hi afegirem el tomàquet fregit pel damunt i ho tornarem a deixar una estona més al forn fins que estigui tot ben cuit, al nostre gust, si ens agrada més cruet, ho deixarem menys estona.
Just abans de servir, o d’emplatar si ho canvieu de safata (no és recomanable perquè es desmunta) hi afegirem els pèsols que ja haurem bullit abans. L’aigua dels pèsols no la llanceu que és molt bona per fer caldos o sopes!
Bon profit!
Maria
Igualada
18 de juny 2009.09:17h
Bonisssisssim!!!!