TORNAR

Ous al plat

Dijous, 18 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta vegada la iaia Montserrat ens proposa un plat molt ràpid de preparar, molt senzill i a més a més molt econòmic, així que no hi ha excusa. És un plat molt saborós, tot i que per la gent que té molt colesterol potser no és massa aconsellable. Ara que, un dia és un dia, no?

Ous al plat

Ingredients

1 o 2 ous per persona, depèn de la gana

Sobrassada o xoriç o bacó

Oli

Tomàquet fregit (mig quilo per 4 o 5 persones)

Pèsols congelats, un bon grapat per cadascú

Elaboració

En una safata pel forn, amb tot el fons ben untat d’oli, s’hi estrellen els ous sense rebentar-los i s’hi posa una mica de sal a damunt de cada un i l’embotit, ja sigui la sobrassada o el xoriç o el que haguem escollit, pels costats dels ous i ja ho podem posar al forn a torrar, només el grill.

A banda bullirem els pèsols amb aigua i sal.

Quan els ous comencin a ser cuits, hi afegirem el tomàquet fregit pel damunt i ho tornarem a deixar una estona més al forn fins que estigui tot ben cuit, al nostre gust, si ens agrada més cruet, ho deixarem menys estona.

Just abans de servir, o d’emplatar si ho canvieu de safata (no és recomanable perquè es desmunta) hi afegirem els pèsols que ja haurem bullit abans. L’aigua dels pèsols no la llanceu que és molt bona per fer caldos o sopes!

Bon profit!


1 Comentaris

M

Maria

Igualada

18 de juny 2009.09:17h

Respondre

Bonisssisssim!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.