TORNAR

Pastes de te

La cuina de la iaia

Dissabte, 21 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens proposa una recepta per berenar o per acompanyar el cafè o el te. I mai millor dit, ja que expliquem com fer pastes de te. Amb aquesta recepta fàcil de fer segur que endolcirem les tardes més sovint.

Pastes de te

Ingredients

100 g clares d’ou

100 g farina

100 g sucre

50 g mantega

Elaboració

Posem tots els ingredients, menys la mantega, en un bol i ho barregem bé amb l’ajuda d’una forquilla. Quan tot estigui ben barrejat afegim la mantega ben desfeta, a punt d’oli i seguim remenant perquè tot quedi ben lligat.

Agafem una safata de forn folrada d’un paper adequat (no d’alumini) i amb l'ajuda d'una cullera afegim la pasta que hem fet tot donant-li forma circular i un gruix molt prim.

Una vegada plena la safata, la posem forn a 180 graus, i de tant en tant anem mirant si les pastes ja estan cuites. Ull que tenen tenen tendència a cremar-se.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.