TORNAR

Pastís Casolà

Elaborat amb yuca, coco i carbassa

Diumenge, 30 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui la iaia Nuri ens explica com preparar una recepta deliciosa de pastís casolà amb ingredients poc freqüents al nostre país com ara la Yuca, que combinada amb la carbassa i el coco dóna uns excel·lents resultats. Proveu-ho i us llepareu els dits! Bon profit!

Pastís casolà

Ingredients

250 g yuca

250 g carbassa

100 g coco ratllat

100 g sucre

50 g panses

2 ous

100 cc llet

1 cullera petita de canyella

1 cullerada de llevat

mantega

Elaboració

1.- En un bol ratllarem ben fines la yuca i la carbassa. Si es veu que queda massa gruixut tritureu-ho amb el braç elèctric. S’incorporen els altres ingredients, i es remena bé.

2.- Agafarem un motlle i i posem paper de forn al fons i l'untem amb mantega. Hi aboquem el preparat anterior. Ho posem al forn durant mita hora a 170 graus.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.