//Plugins sense CDN ?>
Ingredients:
Per preparar aquesta recepta tan especial tenim que tenir els següents ingredients a punt:
Base: 100 gr. farina / 125 gr. sucre / 3 cous
Cobertura: 1/2 litre llet / 100 gr. sucre / 12 gr. mesena / 4 rovells d'ou / 4 fulles de gelatina / pela de llimona / 1 branca de canyella
Farcit: 25 gr. sucre
Elaboració
Encenem el forn a 180º.
Primer de tot farem la base del pastís tot fent un pa de pessic, posarem a batre els ous amb el sucre i ho farem augmentar 3 vegades el seu volum, ha de quedar d'un color blanquinós i esponjós). Un cop ho tinguem llest afegim la farina tamisada amb molta cura, amb un batedor, de baix cap a dalt, de tal manera de conservar tot l'aire que l'hi hem afegit.
Ho posarem amb molt de compte amb un motlle desmuntable prèviament untat amb mantega i amb paper vegetal al cul, també untat i al forn a 180º durant 10 minuts. Ho deixarem refredar.
En un bol petit hi posem aigua freda i les fulles de gelatina.
En un recipient hi posem la llet, la pell de la llimona i la branca de canyella i ho posem a escalfar fins que arrenqui el bull, a part posem en un cassó els rovells d'ou, el sucre i el midó (prèviament diluït amb una mica de llet freda) i ho batem. Incorporem la llet calenta, colada i encenem el foc del cassó per arrenqui el bull. Ho apartem del foc i afegim les fulles de gelatina, ho deixem refredar.
Quan tenim la crema tèbia, l'ha incorporem al motlle amb la base del pa de pessic i ho posem a la nevera unes quantes hores perquè quedi ben quallada la crema. Posem a escalfar una pala de cremar cremes, desemmotllem el pastís i escampem el sucre per sobre i el cremem amb el cremador i ja el podem servir.