TORNAR

Pastís de pinya

La cuina de la iaia

Diumenge, 21 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pels amants de la pinya aquesta setmana és ideal la recepta que ens proposa la iaia Núria. Es tracta d'un pastís de pinya, fàcil d'elaborar i de ben segur que és molt gustós. Que vagi de gust!

Pastís de pinya

Ingredients

1 llauna gran de pinya

200 g ametlla molta

2 ous

1 got nata

3 cullerades de rom

3 cullerades sucre

un xic de farina

pasta trencada

Elaboració

Espolsem una mica de farina sobre el taulell de treball, on estirem la pasta trencada, per mitjà d’un corró, que farem servir per folrar un motlle a la mida. Ho posem al forn durant 10 minuts a 170 graus.

Mentre la pasta trencada es cou, tallem la pinya per la meitat vertical formant mitges llunes i deixant una rodanxa per tallar a trossos petits.

En un vol barregem l’ametlla, el sucre, els ous, la nata i els trossos de pinya. Un cop retirada la pasta del forn, la omplim amb la barreja que hem fet. Decorem la part de sobre amb les mitges llunes de pinya.

De nou ho posem tot al forn a 200 graus i durant 25 o 30 minuts. Una vegada passat aquest temps, ho deixem reposar per que perdi l'escalfor, i després ho desemmotllem. Com a toc final pintem el pastís amb una mica de melmelada perquè quedi brillant.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.