//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
1 llauna gran de pinya
200 g ametlla molta
2 ous
1 got nata
3 cullerades de rom
3 cullerades sucre
un xic de farina
pasta trencada
Elaboració
Espolsem una mica de farina sobre el taulell de treball, on estirem la pasta trencada, per mitjà d’un corró, que farem servir per folrar un motlle a la mida. Ho posem al forn durant 10 minuts a 170 graus.
Mentre la pasta trencada es cou, tallem la pinya per la meitat vertical formant mitges llunes i deixant una rodanxa per tallar a trossos petits.
En un vol barregem l’ametlla, el sucre, els ous, la nata i els trossos de pinya. Un cop retirada la pasta del forn, la omplim amb la barreja que hem fet. Decorem la part de sobre amb les mitges llunes de pinya.
De nou ho posem tot al forn a 200 graus i durant 25 o 30 minuts. Una vegada passat aquest temps, ho deixem reposar per que perdi l'escalfor, i després ho desemmotllem. Com a toc final pintem el pastís amb una mica de melmelada perquè quedi brillant.