TORNAR

Pastís de truites

Dijous, 17 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una original proposta feta d'un dels plats més típics de casa nostra, la truita. Però no es tracta d'una truita qualsevol, no, sinó que parlem d'un pastís de truites. La iaia ens en proposa algunes, però podeu fer el pastís amb les truites que us agradin més.

Pastís de truites

Ingredients

4 ous per cadascuna de les truites que fem

espinacs bullits

mongetes seques cuites

butifarra blanca tallada a trossets

salsa de tomàquet

oli d'oliva

sal

Elaboració

Per fer la truita d'espinacs, primer els fregirem una miqueta a la paella, si voleu amb un puntet d'all que podeu treure quan hi afegiu els ous, ben batuts. Hi ha qui hi afegeix un rajolinet d'aigua perquè quedin els ous més esponjosos.

Farem després la truita de mongetes seques, que ja tindrem cuites i els farem una passada per la paella perquè es torrin una miqueta abans d'afegir-hi l'ou.

La darrera la fem de botifarra blanca, que també rossejarem una mica a la paella i després hi posarem els ous.

Posarem les truites, una damunt de l'altra, i les guarnirem, aquesta vegada amb un raig de salsa de tomàquet.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.