//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
2 kg de pèsols esgranats
1 trosset de cansalada
1 tros de botifarra crua
1 tros de botifarra negra
1 raig de moscatell, mistela o vi blanc dolç
3 cebes tendres
3 alls tendres
1 tomàquet madur
1 ramet de menta
Elaboració
Una vegada hem esgranat i rentat els pèsols, els reservarem en remull. En una paella sofregirem la cansalada i la botifarra crua. Quan rossegin hi posarem el alls i les cebes a torrar una miqueta, i després el tomàquet i la menta.
Després hi afegirem un raig de vi dolç i que redueixi una estona. Al final hi afegirem els pèsols, que vagin fent xup-xup, i si cal, hi tirem una mica d'aigua. Si hi volem botifarra negra millor afegir-la al final, perquè no es desfaci.
Bon profit!
PERE
28 de maig 2010.12:59h
Fan una pinta genial, serà cuestió de demanar-li a la dona que me’n prepari un dia daquests.