TORNAR

Pèsols estofats

Dijous, 27 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Així com al Maresme celebren la temporada dels pèsols, la iaia ens proposa aquesta setmana una recepta amb aquest ingredient tant del temps. Com sempre la iaia recomana que siguin ingredients frescos, i proposa que els comprem a la verduleria i els esgranem a casa.

Pèsols estofats

Ingredients

2 kg de pèsols esgranats

1 trosset de cansalada

1 tros de botifarra crua

1 tros de botifarra negra

1 raig de moscatell, mistela o vi blanc dolç

3 cebes tendres

3 alls tendres

1 tomàquet madur

1 ramet de menta

Elaboració

Una vegada hem esgranat i rentat els pèsols, els reservarem en remull. En una paella sofregirem la cansalada i la botifarra crua. Quan rossegin hi posarem el alls i les cebes a torrar una miqueta, i després el tomàquet i la menta.

Després hi afegirem un raig de vi dolç i que redueixi una estona. Al final hi afegirem els pèsols, que vagin fent xup-xup, i si cal, hi tirem una mica d'aigua. Si hi volem botifarra negra millor afegir-la al final, perquè no es desfaci.

Bon profit!


1 Comentaris

P

PERE

28 de maig 2010.12:59h

Respondre

Fan una pinta genial, serà cuestió de demanar-li a la dona que me’n prepari un dia daquests.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.