TORNAR

Pollastre al cava

Divendres, 26 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui la iaia Montserrat ens ho posa ben fàcil, una recepta d'aquelles per a principiants. De fet, la iaia aconsella als més joves, que comencin amb receptes com aquesta, per començar a posar-se a prova amb el rostit. És ben senzill, pollastre, cebes i una ampolla de cava.

Pollastre al cava

Ingredients

un pollastre de pagès

3 o 4 cebes

farina

sal i pebre

oli d’oliva

una ampolla de cava

per la guarnició: patates fregides, carxofes o albergínies, o unes prunes

Elaboració

El pollastre, que el recomano de pagès perquè és més gros i més gustós, el trossejarem tal i com ens agradi, a talls grans o petits. El salpebrem i després l’enfarinem.

El posarem a daurar en una cassola grandeta i quan estigui una mica fregit hi afegirem les cebes tallades i ho anirem rostint tot junt fins que també rossegin les cebes.

Aleshores ja hi podrem afegir el cava, que es vagi coent, poc a poc fent xup xup, i així aconseguirem que el pollastre quedi ben tovet. Abans d’apagar el foc, hi posarem unes prunes, o unes carxofes o albergínies fregidetes, o fins i tot unes patates, per acompanyar, i les deixarem una estona al foc amb el pollastre perquè acabin d’agafar gust.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.