//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
un pollastre de pagès
3 o 4 cebes
farina
sal i pebre
oli d’oliva
una ampolla de cava
per la guarnició: patates fregides, carxofes o albergínies, o unes prunes
Elaboració
El pollastre, que el recomano de pagès perquè és més gros i més gustós, el trossejarem tal i com ens agradi, a talls grans o petits. El salpebrem i després l’enfarinem.
El posarem a daurar en una cassola grandeta i quan estigui una mica fregit hi afegirem les cebes tallades i ho anirem rostint tot junt fins que també rossegin les cebes.
Aleshores ja hi podrem afegir el cava, que es vagi coent, poc a poc fent xup xup, i així aconseguirem que el pollastre quedi ben tovet. Abans d’apagar el foc, hi posarem unes prunes, o unes carxofes o albergínies fregidetes, o fins i tot unes patates, per acompanyar, i les deixarem una estona al foc amb el pollastre perquè acabin d’agafar gust.
Bon profit!