TORNAR

Postres de síndria i meló

Dijous, 9 setembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Per completar les sardines de la setmana passada, aquest dijous va de postres, i de fruita, que encara en tenim de bona. I la iaia ens proposa una espècie de macedònia amb dues de les fruites estivals més bones, la síndria i el meló. Fixeu-vos amb el raig de licor, que és el què li dóna el toc de gràcia...

Postres de síndria i meló

Ingredients

una síndria mitjaneta

mig meló

licor de fruites

Elaboració

Primerament tallarem la síndria pel mig i la buidarem fent boletes, amb un d'aquells estris per fer boles de gelat que també ens anirà bé amb la fruita. El meló el farem també a boletes i les barrejarem amb les de la síndria, donant un toc de color que farà venir encara més salivera.

Quan tinguem tota la fruita dins la meitat de la síndria, ruixarem les boles amb un licor de fruita o bé de menta, que li donarà un toc encara més refrescant. Per guarnir el "plat" podem posar-hi un parell o tres de fulles de menta. Les de la fotografia estan acompanyades amb licor de taronja i fulles de sàlvia.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.