TORNAR

Purés servits en copa

La cuina de la iaia

Dissabte, 19 maig 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens proposa una recepta on la forma de servir el plat és essencial. I és que no és el mateix presentar un puré en un plat que en una copa elegant.

Purés en copes elegants

Ingredients

500gr de pèsols congelats fins

1 paquet de remolatxa cuita

Nata

Oli

Sal

Elaboració

Agafem els pèsols i els coem. Després els triturem fins aconseguir la textura de puré. Afegim un raig d’oli, un altre de nata, i ho reservem.

Posem la remolatxa al foc fins que agafi el primer bull (per si sola ja és molt cuita). La triturem per fer de nou un altre puré. També hi afegim un raig d’oli.

Preparem les copes: en una hi posem el puré de remolatxa i a l’altra el de pèsol. Per acabar afegirem un raig de nata al puré de remolatxa, i col·locarem un brot de julivert a la copa dels pèsols.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.