//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
½ q de farina - 90 g de margarina – 2 cullerades d’aigua –
1 polsim de sal – 50 g de bacó – 100 g de formatge emmental – 4 ous – 1 quart de litre de llet – 50 mg formatge ratllat.
Elaboració:
1.- Primerament fem la pasta brisa. Posem la farina de manera que sembli un volcà, en el centre hi col·loquem la margarina i un ou, l’aigua i la sal. Treballem mitjançant l’ajuda d’una forquilla retirant la farina del vol cap al centre. Quan tot estigui incorporat, acabem de treballar-ho amb les mans. Ho deixem reposar a la nevera uns quinze minuts.
2.- Passat el temps de repòs estirem la pasta i la fem servir per folrar el motlle punxant la base amb una forquilla de forma suau per no trencar la pasta. La posem al forn a 180 graus durant 15 minuts. Podem aprofitar aquest temps per preparar el farcit.
3.- En un bol preparem el farcit i hi posem els tres ous restants batuts, la llet i el formatge ratllat. Quan hagi passat l'estona retirem el motlle del forn i afegirem primer: el bacó, el formatge a talls i el preparat del bol. Ho tornem a posar al forn durant uns vint minuts fins que estigui cuit .
Amb el mateix procediment es poden fer uns quix individuals.