//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
1 kg de rajada
sofregit de ceba, alls i tomàquet
patates
pèsols ja cuits
carxofes netes i tallades a trossos
farina
oli
Elaboració
La rajada és un peix sense espines, molt apreciat i gustós. Demanarem a la peixateria que ens el facin a tires, al llarg dels tendrums. Aquests trossets els enfarinarem, els fregirem i els reservarem. També bullirem, enfarinarem i fregirem les carxofes, que guardarem també reservades per afegir-les al final al plat.
Amb l'oli que hem fregit el peix hi farem un bon sofregit, amb ceba, alls i tomàquet, i quan estigui cuitet hi afegirem aigua perquè faci xup xup, quan arrenqui el bull hi posarem les patates a trossos, i deixarem que es coguin. Als darrers minuts hi afegirem els pèsols, les carxofes i el peix, perquè el plat que di enllestit del tot.
Bon profit!