TORNAR

Rajada amb suc

Dijous, 1 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana una nova recepta apropiada pel temps de Quaresma, rajada amb suc. És un plat molt gustós, tot i que no ho ha gaire gent que cuini amb rajada. És un plat força complet ja que porta també patata i el sofregit que no sol faltar mai a la cuina catalana.

Rajada amb suc

Ingredients

1 kg de rajada

sofregit de ceba, alls i tomàquet

patates

pèsols ja cuits

carxofes netes i tallades a trossos

farina

oli

Elaboració
La rajada és un peix sense espines, molt apreciat i gustós. Demanarem a la peixateria que ens el facin a tires, al llarg dels tendrums. Aquests trossets els enfarinarem, els fregirem i els reservarem. També bullirem, enfarinarem i fregirem les carxofes, que guardarem també reservades per afegir-les al final al plat.

Amb l'oli que hem fregit el peix hi farem un bon sofregit, amb ceba, alls i tomàquet, i quan estigui cuitet hi afegirem aigua perquè faci xup xup, quan arrenqui el bull hi posarem les patates a trossos, i deixarem que es coguin. Als darrers minuts hi afegirem els pèsols, les carxofes i el peix, perquè el plat que di enllestit del tot.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.