TORNAR

La recepta de la setmana: Cua de vedella amb ratafia

Dilluns, 4 juliol 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Ingredients:
 
2 cues de bou
1 litre de vi negre
1/2 litre de ratafia
2 cebes de figueres
6 pastanagues
1 pebrot vermell
2 pebrots verds
1 cap d'all
150 gr. de bolets
 
Elaboració:
 
Talleu la cua de bou a rodalles de 2 a 3 dits i enrossiu-la en una cassola amb un raig d'oli, retireu-les.
En la mateixa cassola hi poseu la ceba tallada a tires, seguidament la pastanaga i el pebrot, ho deixeu un moment i afegiu el cap d'all.
Torneu a posar la cua, sal i pebre, quan tot estigui ben daurat ho remulleu amb el vi i amb ratafia. Estofeu-lo durant 4 hores amb la cassola tapada i a foc lent.
A part salteu els bolets en una paella i una mica d'oli per després acompanyar la cua. (També hi podríem afegir unes patates tallades a daus i fregides).
 

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.