TORNAR

Rotlle de carn amb bacon

La cuina de la iaia

Diumenge, 10 febrer 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens explica un plat que tant es pot fer per dinar com per sopar. Es tracta d'un rotlle de carn bacon. L'elaboració, com sempre, és fàcil de fer. Bon profit!

Rotlle de carn amb bacon

Ingredients

600 g carn picada de porc

16 tires de bacon fumat

2 ous

Mig got de Farina

Un got de llet

Mantega, oli, sal, pebre

Elaboració

En un bol posem la carn, la sal, els ous, la farina i la llet, i ho remenem bé perquè tot quedi ben amalgamat.

Agafem un tros de paper d’alumini i hi posem les tires de bacon col·locades una al costat de l’altra, ben juntes. Al centre hi posem la carn picada ben fina i ho enrotllem de manera que quedi un cilindre amb el bacon a la part de fora. Seguidament emboliquem el rotlle amb paper d’alumini, tancant ben fort els dos extrems.

Es cou al bany maria posant-ho al forn preescalfat durant 25 minuts. Passat aquest temps es retira del forn. Traiem el paper d’alumini i ho fregim fins què el bacon quedi cruixent.

Es por acompanyar el plat, per exemple; amb uns bunyols que els farem de: carbassó ratllat, formatge ratllat, ou, farina, all, julivert i sal. O també amb verdures saltejades. A gust del cuiner/a.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.