//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
600 g carn picada de porc
16 tires de bacon fumat
2 ous
Mig got de Farina
Un got de llet
Mantega, oli, sal, pebre
Elaboració
En un bol posem la carn, la sal, els ous, la farina i la llet, i ho remenem bé perquè tot quedi ben amalgamat.
Agafem un tros de paper d’alumini i hi posem les tires de bacon col·locades una al costat de l’altra, ben juntes. Al centre hi posem la carn picada ben fina i ho enrotllem de manera que quedi un cilindre amb el bacon a la part de fora. Seguidament emboliquem el rotlle amb paper d’alumini, tancant ben fort els dos extrems.
Es cou al bany maria posant-ho al forn preescalfat durant 25 minuts. Passat aquest temps es retira del forn. Traiem el paper d’alumini i ho fregim fins què el bacon quedi cruixent.
Es por acompanyar el plat, per exemple; amb uns bunyols que els farem de: carbassó ratllat, formatge ratllat, ou, farina, all, julivert i sal. O també amb verdures saltejades. A gust del cuiner/a.