//Plugins sense CDN ?>

Ingredients:
200g cans picada de vedella – 200 g carn picada de porc – 100 g carn picada de pollastre – 100 g de pernil salat – 2 pastanagues – 1 ceba – 1 ou – una copa petita de xeres –nou moscada – brou de carn – 50 g ametlla torrafa – oli – sal – pebre
Elaboració:
1.- Col·loquem en un bol totes les carns, l'ou, el pernil, la sal, el pebre i la nou moscada. Ho barregem tot bé, formant un rotlle ben atapeït i ho passem per pa ratllat. Si veiem que el rotlle queda massa gran, en podem fer dos de més petits.
2.- En una cassola amb oli daurem el rotlle, tenint cura de dunar voltes perquè no es trenqui. Retirem i reservem
3.- En la mateixa cassola sofregim, a foc suau, la ceba i la pastanaga tallada petita, en aquest moment afegim l’ametlla. Quan agafi color, hi evoquem el vi i un cullerot de brou. Ho remenem i ho tornem a incorporar la carn. Continuem coent-ho a foc lent durant uns 15 minuts, sense parar de donar voltes a la carn perquè no s’enganxi.
4.- Servim la carn a rodanxes, pot ser freda o calenta i ho acompanyem amb la salsa calenta.