TORNAR

Rovellons a la brasa

Dijous, 7 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ara que el sol de tarda comença a escalfar cada vegada menys, és el moment de recordar els plats més típics de la tardor. Uns dels protagonistes d'aquesta època de l'any són els bolets, i un dels més apreciats és el rovelló, tot i que pel què sembla, aquest any costen una mica de trobar. Aquesta setmana la iaia ens tempta amb uns rovellons a la brasa.... qui s'hi pot resistir?

Els rovellons

Ingredients

rovellons

sal

oli

pebre negre

all i oli (negat)

Elaboració

Aquesta vegada la iaia Montserrat ha fet servir rovellons de l'Alt Pirineu, tot i que ens alerta que no són tan gustosos com els que sol haver-hi a la comarca. Un cop nets, els rovellons es poden posar directament sobre les brases. Si tenen les potes massa llargues, les podem tallar arran i guardar-les per fer-ne un suquet.

La iaia els posa primer cara avall i al tombar-los hi posa l'oli, la sal i el pebre. Per donar-hi un darrer toc de sabor s'hi pot posar una mica d'all i oli negat just abans de treure'ls del foc.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.