//Plugins sense CDN ?>

La producció agroalimentària ecològica és un sistema de producció encaminat a l’obtenció d’ aliments d’elevada qualitat nutritiva i organolèptica mitjançant l’aplicació de mètodes productius sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i l’entorn rural, sotmesos a un estricte sistema de control i certificació. Es tracta, doncs, d’un sistema d’obtenció d’aliments amb elevat interès estratègic i social.
Això és el que intenta mostrar l'exposició itinerant de l'escola Mare del Diví Pastor. Pretén ser un material atractiu i didàctic per als alumnes i tota la comunitat educativa, per informar als alumnes sobre la producció ecològica dels aliments i els trets que la caracteritzen. I a la vegada, vol sensibilitzar sobre la necessitat de produir i consumir productes ecològics.
Aquesta exposició no és la primera activitat que té com a objectiu l'ecologia, sinó que a l'escola disposen d'un hort escolar, on treballen 'in situ' tots els temes relacionats amb la producció d'agricultura ecològica.