TORNAR

Sopa de fredolics

La cuina de la iaia

Diumenge, 28 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge la iaia Núria ens proposa un plat totalment de tardor. Una sopa calentona amb un dels productes més típics d'aquesta estació, el bolets, en aquest cas, els fredolics. Que vagi de gust!

Sopa de fredolics

Ingredients

500gr de fredolics

Tres quarts de litre del brou

2 cebes tendres

1 tomàquet madur

4 llesques de pa o 8 de petites

allioli

Elaboració

En una olla posem oli per sofregir la ceba tallada petita, i quan està daurada hi afegim el tomàquet pelat també tallat petit. Ho remenem i afegim els fredolics trencats amb els dits, i ho deixem fregir un xic més.

Seguidament tirem el brou i ho deixem coure uns 20 minuts.

Un cop feta la sopa, torrem el pa i hi posem allioli per sobre.

A l'hora de servir el plat, posem la sopa i a sobre hi col·loquem una o dues llesques de pa amb allioli, tal i com es veu a la fotografia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.