TORNAR

Sopa de nespres

La cuina de la iaia

Diumenge, 8 juliol 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria aquesta setmana ens sorprèn amb unes postres a base de fruita, sobretot de nespres. És una recepta fàcil d'elaborar, natural, i ideal per aquests mesos d'estiu.

Sopa de nespres

Ingredients

Un quart de litre d’aigua

6 cullerades de sucre

15 nespres

nata o iogurt

fulles de menta

Elaboració

Posem un caçó al foc i fem un almívar amb l’aigua, el sucre i dues fulles de menta. Quan el sucre s’hagi desfet afegirem els nespres pelats i tallats.

Una vegada tot cuit, retirem uns quant trossos de nespres per decorar, els restants els triturem. Si veiem que queda massa clar hi podem afegir una porció de crema d’arròs.

Un cop tot fet, agafem uns recipients adequats, per exemple unes copes de broc ampla, i les omplim amb la sopa de nespres que hem elaborat. Després agafem els trossos restants que hem reservat, els tallem ben petits i els tirem per sobre la sopa. Per tancar el plat col·loquem al centre de la copa una cullerada de nata o iogurt i fulles de menta.

Ho servim ben fred de nevera.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.