TORNAR

Sopa de peix

Dijous, 19 març 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de la crema catalana, reprendrem les receptes de plats i deixarem les postres per més endavant. Avui, tercera proposta culinària de la nova secció patrocinada pel Supermas, us proposem un plat molt gustós, fàcil de fer i amb el que quedareu molt bé. També és una bona manera per aprofitar el pa que us ha quedat sec...Esperem que us agradi. Avui, sopa de peix

Sopa de peix

Ingredients per a 6 persones

Per la sopa

Cap de rap 1kg

Caps de lluç un de gros

1 ceba gran

½ cabeça d’all

1 porro

2 pastanagues

1 quart de quilo de tomàquet fregit

Pa sec (al gust de cadascú)

Per posar a la sopa

Gabes pelades, rodanxes de sípia, de calamar, musclos... al gust de cadascú.

Elaboració

Per fer la sopa, primer posarem oli en una olla per sofregir les verdures i el peix i quan s’hagi fet una mica, hi tirarem aigua fins que quedi cobert i ho deixarem bullir mitja hora. Després es cola i en el caldo que ens queda s' hi tira pa sec per espessir-ho i es posa a bullir una estona més i es passa pel "minipimer".

Perquè tingui més substància per servir s'hi poden posar gambetes palades, rodanxes de calamars, sípia,etc...El secret de la iaia Montserrat, però és tirar-hi una culleradeta (mida de cafè) de Pernod.

Bon profit!


3 Comentaris

C

Conxa

Igualada

19 de març 2009.12:36h

Respondre

Crec que el Pernod és un licor...

m

maria

igualada

19 de març 2009.11:57h

Respondre

què és el PERNOD?

J

Joan

Masquefa

19 de març 2009.08:29h

Respondre

nyaaaaaaaaaam! Ho provarem.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.