//Plugins sense CDN ?>

Ingredients per a 6 persones
Per la sopa
Cap de rap 1kg
Caps de lluç un de gros
1 ceba gran
½ cabeça d’all
1 porro
2 pastanagues
1 quart de quilo de tomàquet fregit
Pa sec (al gust de cadascú)
Per posar a la sopa
Gabes pelades, rodanxes de sípia, de calamar, musclos... al gust de cadascú.
Elaboració
Per fer la sopa, primer posarem oli en una olla per sofregir les verdures i el peix i quan s’hagi fet una mica, hi tirarem aigua fins que quedi cobert i ho deixarem bullir mitja hora. Després es cola i en el caldo que ens queda s' hi tira pa sec per espessir-ho i es posa a bullir una estona més i es passa pel "minipimer".
Perquè tingui més substància per servir s'hi poden posar gambetes palades, rodanxes de calamars, sípia,etc...El secret de la iaia Montserrat, però és tirar-hi una culleradeta (mida de cafè) de Pernod.
Bon profit!
Conxa
Igualada
19 de març 2009.12:36h
Crec que el Pernod és un licor...