//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
Mig pollastre
75 g moixernons
4 pastanagues
1 full api
2 porros
1 dent d’all
1 copa Brandi
50 g de pernil
2 l d’aigua
oli, sal, pebre, mantega
un ramet d’herbes aromàtiques
Elaboració
En una olla posem la mantega, un raig d’oli, i el pollastre tallat a trossos. Quan estigui daurat hi afegim el brandi i l’all.
Tallem ben petites totes les verdures, també les fulles de l’api, i tot ho posem dins l’olla. Ho deixem 5 minuts al foc i ho anem remenant. Passat aquest temps afegim l’aigua i ho deixem coure una hora o fins que es vegi que el pollastre ja està cuit.
Una cop cuit, traiem el pollastre, el tallem a trossos petits, i el tornem a posar a dins l'olla. Seguidament afegim el pernil també tallat ben petit, i ho deixem coure uns 5 minuts més a foc suau. Després ho salpebrem.
Passem els moixernons deshidratats en una paella, els saltegem, i els posem a l’olla. Ara ja tenim la sopa a punt per servir en bols individuals.