TORNAR

Sopa de pollastre

La cuina de la iaia

Diumenge, 20 gener 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana que sembla que el fred ja ha arribat de veritat, la nostra cuinera ens proposa un plat calentó. Es tracta d'una sopa de pollastre molt ben condimentada amb verduretes. Animeu-vos a fer-la i de ben segur que us passa el fred.

Sopa de pollastre

Ingredients

Mig pollastre

75 g moixernons

4 pastanagues

1 full api

2 porros

1 dent d’all

1 copa Brandi

50 g de pernil

2 l d’aigua

oli, sal, pebre, mantega

un ramet d’herbes aromàtiques

Elaboració

En una olla posem la mantega, un raig d’oli, i el pollastre tallat a trossos. Quan estigui daurat hi afegim el brandi i l’all.

Tallem ben petites totes les verdures, també les fulles de l’api, i tot ho posem dins l’olla. Ho deixem 5 minuts al foc i ho anem remenant. Passat aquest temps afegim l’aigua i ho deixem coure una hora o fins que es vegi que el pollastre ja està cuit.

Una cop cuit, traiem el pollastre, el tallem a trossos petits, i el tornem a posar a dins l'olla. Seguidament afegim el pernil també tallat ben petit, i ho deixem coure uns 5 minuts més a foc suau. Després ho salpebrem.

Passem els moixernons deshidratats en una paella, els saltegem, i els posem a l’olla. Ara ja tenim la sopa a punt per servir en bols individuals.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.