TORNAR

Suquet de rap

La cuina de la iaia

Diumenge, 13 gener 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria ens presenta aquesta setmana un plat de peix, concretament un plat on el rap és l'ingredient principal. És una recepta fàcil i com sempre, el bon gust està assegurat. Bon profit!

Suquet de rap

Ingredients

1 rap

8 gambes

2 alls

ametlles torrades

Una llesca de pa

pebre vermell

sal, pebre

un got de vi

Elaboració

Tallem l’espina central de rap i tallem aquest a medallons. Pelem les gambes i les obrim per la meitat sense arribar a la cua.

Amb les pells i els caps de les gambes, juntament amb l’espina del rap, es fa un brou de peix.

Seguidament, en un morter piquem els alls i les ametlles torrades juntament amb el pa que hem mullat amb el suc del peix. En una cassola hi posem aquesta picada i hi afegim el vi blanc. Ho remenem tot bé i ho deixem evaporar. A continuació afegim el brou de peix.

Un cop fet aquest últim pas, afegim el rap i les gambes, que prèviament hem salat. Afegim un polsí de pebre vermell hi ho deixem coure tot plegat uns 10 minuts. Ja ho tenim a punt per sevir.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.