TORNAR

Taronges confitades

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 17 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana, la iaia Núria ens proposa unes postres plenes de vitamina C. Les taronges confitades són fàcils de fer i una manera que tots els de casa mengin fruita. Bon profit!

Taronges confitades

Ingredients

Taronges

sucre

Elaboració

Rentem les taronges i les punxem amb una forquilla per tot arreu.

Una vegada punxades, les submergim en aigua durant 24 hores perquè perdin l'acidesa. Un cop passada l'estona les escorrem.

Bullim les taronges amb aigua fins que quedin una mica toves

Pesem les taronges

Tallem les taronges a rodanxes no gaire gruixudes i les col·loquem en una cassola d'alumini tot afegint-hi la mateixa quantitat de sucre que el pes de les taronges.

Coem les taronges a poc a poc fins que queden brillants. Les col·loquem en els pots juntament amb l'almívar que fan després de la cocció.

Les tapem i les esterilitzem durant 20 minuts.


1 Comentaris

M

M.DOLORS

IGUALADA

2 de juny 2012.07:59h

Respondre

M’agradat molt la recepta, nomès voldria saber si realment no queden amargants les taronges .

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.