//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
Una o dues pomes, depèn de la mida
mantega
sucre
pasta de full
Elaboració
Primer es posa mantega en el fons d'una safata, i s'hi espolvora sucre. Es posa al forn perquè es fongui i quedi caramel. Quan aquest pas està fet, es posa damunt del caramel la poma tallada a trossos, força fins i es cobreix amb la pasta de full.
Es posa al forn fins que estigui rosset pel damunt. És millor treure el pastís del motllo encara calent, surt millor.
La iaia ens recomana un motllo rodó, perquè fa de més bon girar.
A part de poma, es pot fer amb altres fruites, a gust del consumidor.
Bon profit!
Voltaire
Rias Baixas
25 de febrer 2011.17:03h
Des que la vaig tastar a Paris per primer cop, s’ha convertit en la meva tarta favorita. Aquets gustet mig àcid mig dolç és únic,i acompanyada de nata (crème Chantilly) és el summum;... Llegir més tanmateix, costa molt de fer la punyetera (com tot lo que sigui francès) i perquè et surti com cal t’has de sentir molt gavatxo.