TORNAR

Tió de xocolata

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 17 desembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Cada dia som més a prop del Nadal, si la setmana passada us vam oferir la recepta per fer torrons, aquest dissabte la iaia Núria us proposa unes postres originals i molt pròpies d'aquesta època, un tió de xocolata. Esperem que en gaudiu. Bon profit!

Ingredients

250 g xocolata - 6 galetes 'Maria' – Una cullerada petita de mantega

Elaboració

1- Desfem al bany Maria la xocolata juntament amb la mantega, una vegada desfeta hi fem una forta batuda amb una cullerad e fusta. Hi incorporem les galetes esmicolades i ho remenem perquè quedi tot homogeni.

2.- Una vegada ho hem deixat referedar una mica, agafem paper film i el col·loquem al centre del preparat. Ho enrotllem sobre si mateix i acabe agafant els extrems del paper donant-hi voltes fins que aconseguim la forma d'una botifarra. Ho deixem refredar unes hores.

3. Una vegada ja fred traiem el paper film i ho decorem. ¡Ja tenim el tió fet! Ara només falta la traça de cadascú per donar-li una aspecte més personal.


2 Comentaris

C

Cristina

25 de desembre 2011.01:49h

Respondre

Una mica de respecte per la iaia.

No creus que paraula stop és força... ianqui ?

I

Igualadí qualsevol

Igualada

22 de desembre 2011.12:28h

Respondre

Llàstima del barret de Pare Noel. Per què hem de fer servir tradicions ianquis si aquí ja en tenim de ben maques? Que jo sàpiga el tió porta la barretina de tota la vida, i no el barret de... Llegir més l’home gras de la cocacola.

Stop globalització / capitalisme!

Mori el Pare Noel!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.