//Plugins sense CDN ?>

Torrons de xocolata
Ingredients
200 g xocolata de cobertura
200 g avellanes o ametlles o nous
Elaboració
1.- Desfem la xocolata al bany Maria que perquè es vagi fonent molt poc, l’acabarem de desfer fora del foc, amb una forta batuda.
2.- En aquest punt incorporarem els fruits secs segons el gust de cadascú.
3. -Ho posarem tot dins del corresponen motlle i ho deixarem reposar unes vint-i-quatre hores.
4.- Passat aquest temps, ja ho podem desemmotllar i ja estaran a punt per tallar-los i menjar.
Torrons de rovell d'ou
Ingredients
3 gots d’aigua plens d'ametlla crua mòlta
1 ½ got de sucre llustre
6 rovells d’ou
Elaboració
1.- Posem tots els ingredients en un bol, primer els remanem amb una forquilla i després fem servir les mans per amassar-los. remenant-los. Amb aquest preparat untem dues barres de torrons.
2.- Tallem un tros de paper film i a sobre hi posem la meitat del producte anterior donant-hi ja la forma de barra, que s’introduirà dins el motlle sense separar el paper film que servirà per acabar de donar-hi la forma. Ho deixem en repòs durant vint-i-quatre hores.
3.-Cobrim els torrons lleugerament de sucre i ja estan preparats per cremar-lo
Pel que fa a la dificultat de trobar els motlles, recomanem un establiment dedicat exclusivament a utensilis de cuina a la Rambla Nova