TORNAR

Truita farcida

La cuina de la iaia

Dissabte, 30 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Núria ens explica la recepta d'un plat original, gustós i molt energètic. I sobretot, sense gaires dificultats per cuinar-la. Que vagi de gust!

Ingredients

4 ous

100 gr. espaguetis

Formatge ratllat

50 gr. de carn picada

Salsa de tomàquet

Elaboració

Fem quatre truites a la francesa planes. Un cop fetes, les reservem.

Per un altre costat bullim els espaguetis que els condimentarem amb un sofregit de tomàquet amb carn picada.

Tot seguit, posem les quatre truites en una safata de forn, i al damunt hi repartim els espaguetis. Dobleguem les truites per la meitat, i ho acabem tirant formatge ratllat per sobre. Tot ho posem el forn i ho gratinem.

Nota: el plat el podem acompanyar amb una mica d’amanida.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.