TORNAR

Voulauvents farcits

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 4 febrer 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ara que arriba el cap de setmana, us proposem que us atreviu amb els voulavents que us proposa la iaia Núria. Com sempre, una recepta fàcil i boníssima!

Ingredients:

2 Voulavents per persona

1 ceba

½ q de rap

alls

julivert

vi blanc

sal

pebre

ous de guatlla.

Elaboració:

1.-Fem un sofregit amb la ceba i els alls en una paella amb oli, quan estiguin daurats s’afegeix el peix esmicolat, s’hi donen unes voltes i s’incorpora el vi i es deixa evaporar.

2.- Posem al forn els voulavents uns 5 minuts perquè revinguin. Els omplim amb el farcit i els coronem amb un ou ferrat de guatlla.

3.- Els podem acompanyar amb uns tomàquets xerris fregits i una mica d’amanida


1 Comentaris

R

Receptes.cat

20 de febrer 2012.12:48h

Respondre

Sembla força fàcil de fer.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.