TORNAR

"Xurrasco" amb rovellons

Dijous, 14 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pels que no van poder fer els rovellons a la brasa, la iaia Montserrat ens porta aquesta setmana una altra recepta amb aquest bolet tan preuat. Es tracta d'un "xurrasco" de vedella amb acompanyament de temporada. Un bon plat de tardor per deixar de pensar en els ruixats d'aquesta setmana.

Xurrasco amb rovellons i escalunyes

Ingredients

costelles de vedella (tallades al través)

rovellons

cebetes o escalunyes

mantega

sal i pebre

oli d'oliva

Elaboració

Les costelles de vedella les farem al forn, en una safata, un cop salpebrades i amb un bon raig d'oli d'oliva.

Quan estiguin pràcticament cuites, hi afegirem els rovellons, que prèviament haurem fregit a la paella també les cebetes, que les haurem fregit, fins a daurar-les una mica, en una paella apart amb mantega. Just al final hi podem tirar un pessic de sucre.

Aquest xurrasco es pot acompanyar d'alguna verdura de temporada, com poden ser les cols, el carabassó, la coliflor, albergínies o carxofes.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.