TORNAR

La Confraria de la Vinyala tanca la temporada

Una Nit de Cuiners especial on es van poder degustar set receptes

gent
Dijous, 21 juliol 2016. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des de fa cinc anys, el món gastronòmic anoienc ha reivindicat una de les especialitats culinàries de la comarca, les receptes amb el cargol de vinya, la vinyala. Al voltant d'això, s'ha anat consolidant diverses cites com la Nit de Cuiners, que va tenir lloc el passat dijous.

El passat dijous i com a cloenda de temporada, la Confraria de la Vinyala va celebrar la Nit de Cuiners. Es una diada especial, on s'investeixen els Cuiners Oficials de la Confraria. Es un reconeixement les bones maneres de cuinar cargols. Els confrares cuiners son els que garanteixen que allà on anem a fer o celebrar cargolades es cuinaran en condicions. Aquest reconeixement tan sols el tenen set confrares.

Un dels confrares, en plena tascaEn aquesta ocasió es varen poder degustar set receptes diferents. El sopar vinyaler va constar d'un assortit de primers plats, les vinyales i un postre d'estiu flambejat. Els quasi 200 assistents, van gaudir d'una nit esplèndida, amb molt bon ambient, música en directe i havent viscut un vespre especial.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.