//Plugins sense CDN ?>
El xef igualadí es troba entre els cinc candidats que aspiren al premi atorgat pel Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2016. La victòria dependrà de les votacions via web.
El xef del restaurant Somiatruites, l'igualadí David Andrés, aspira a ser el millor Cuiner de l'Any segons el Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2016. El jurat del certamen – format per professionals de diferents àmbits gastronòmics– proposa cinc candidats a millor Cuiner de l'Any, tots ells cuiners emergents, que ofereixen propostes culinàries de qualitat, utilitzen productes de proximitat, fan una cuina sostenible i difonen aquests valors a través dels seus plats, unes característiques que David Andrés i el seu restaurant, el Somiatruites, compleixen.
Un cop el jurat proposa els cinc candidats, és la votació popular la que determina el guanyador del concurs; el cuiner que més vots rebi serà el millor Cuiner de l'Any 2016. Per votar, cal entrar a lavanguardia.com/participacion i omplir el formulari. El termini per participar a la votació finalitza el dia 16 d'octubre a les 23:59. Entre tots els participants se sortejaran cinc àpats per a dues persones als cinc restaurants dels cuiners finalistes.
Ja són diverses les personalitats de la comarca que han donat el vot a David Andrés, el mateix alcalde d'Igualada, Marc Castells, va ser de les primeres persones en fer públic el seu vot a través de la xarxes socials. S'hi han sumat, també, la diputada Alba Vergés, l'exdiputada Marina Llansana, el periodista de Ràdio Igualada, Xavier Dàvila o el president d'Igualada Comerç, Xavier Figueres, entre d'altres.
David Andrés haurà de competir amb xefs com Quim Coll, de 4 amb 5 Mujades (Barcelona), Iolanda Bustos, de La Calèndula (Regencós), Alain Guiard, de La Mundana (Barcelona), i Vicent Guimerà, de L'Antic Molí (Ulldecona). El guanyador del certamen es farà públic el dia 23 d'octubre al Fòrum Gastronòmic de Barcelona
Jaume Rodríguez enrich
5 d'octubre 2016.15:00h
Ojala guany per què Igualada tot i tenir grands cuiners i restaurants gastromicament no existeix en el mapa de Catalunya.
La gastronomia és cultura turisme impacte econòmic i notorietat per la... Llegir més indústria agroalimentària una indústria estratègica que representa el 18,% de la economia europea.
David molta sort, la tens merescuda Sigui quin sigui el resultat ja és guayat.