//Plugins sense CDN ?>
Sis restaurants, quatre artesans alimentaris i tres productors de cervesa i vi elaboraran el menú del 'Tasta la plaça!!!' de Calaf, una iniciativa gastronòmica que coincideix amb un cap de setmana intens al municipi.
El 'Tasta la plaça!!!' que s’organitza a Calaf aquest dissabte 31 d'octubre al vespre, promet i molt. La combinació de gastronomia de qualitat i música en directe, amb una decoració especialment dissenyada per a l'ocasió, crearan un ambient immillorable a la plaça Gran. Els assistents podran adquirir allí mateix i per només 10 euros quatre tiquets, que els donaran dret a fer quatre tastets. El beure, a càrrec del Celler Comalats (vi) i Segarreta i Tous d'Anoia (cervesa artesana), es comprarà a part.
Diversos establiments han preparat tastos per a aquesta data. Els restaurants i artesans de l'Alta Segarra que preparen plats especials per a l'ocasió són: el Casal de Calaf (Galeta bretona), Formatges de Veciana (formatges i mató de cabra), el Gòtic de Torà (capuccino de sopa de ceba amb escuma de parmesà, caviar de tòfona amb bastonet de pa de pipes), la Cuina del Mercat (cargols picantons amb herbes de les nostres soleies), Prats Jardí (pa de Calatrava amb xocolata calenta), Kan Kassoles (croquetes amb ensalada russa), la Coppe (piruleta de llagostí), embotits Torrens (embotits de l’Alta Segarra), el Local Social de Rubió (melós de vedella amb bolets de tardor) i el Forn de Fonollosa (coca de forner ecològica i moscatell).
A més de gaudir d'aquestes delicioses propostes, es podrà escoltar música en directe a càrrec dels No fem un trio?. També es podrà presenciar l'arribada dels participants de la 12a nocturna del terror, un fet que serà espectacular donat l'alt nombre de participants: a hores d'ara, ja són 370 els inscrits.