//Plugins sense CDN ?>
Aquest dimecres, 'MasterChef' va tenir un convidat d'excepció. David Andrés, xef del Restaurant Somiatruites, va acompanyar als presentadors Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz -el seu cap a l'Àbac- i va fer una petita exhibició davant dels concursants.
L'igualadí David Andrés, xef del Somiatruites i cap de cuina del Restaurant Abac de Barcelona, ha aparegut com a convidat especial aquesta setmana al popular programa de cuina de TVE, 'MasterChef', que ja ha arribat al desè programa de la quarta temporada.
En aquest programa, els aspirants havien de cuinar receptes que tenien els ous com a protagonistes i ho han fet amb l'ajuda del xef David Andrés, millor xef jove d'Espanya i Portugal per segon any consecutiu, que ha ajudat als participants a conèixer tècniques culinàries relacionades amb els ous, els ha comentat el plat i els ha donat consells per elaborar la seva proposta. David Andrés apareixia al costat dels populars cuiners Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nájera, membres del jurat de MasterChef.
El cuiner David Andrés s'ha consolidat com un expert de referència en receptes relacionades amb ous des que va obrir a Igualada el restaurant Somiatruites ara fa tres anys. Des del restaurant confien que el ressò obtingut al programa 'Masterchef', que aplega davant de la televisió més de 2,7 milions d'espectadors d'arreu de l'Estat, juntament amb el premi atorgat al concurs San Pellegrino Young Chef suposaran un salt en la popularitat del restaurant igualadí, cada vegada més conegut fora de les fronteres de l'Anoia.