//Plugins sense CDN ?>
Es duran a terme tres tallers ideals per a gaudir en família i tres tallers al voltant de la cuina vegetariana, l'arròs de tardor i el bacallà.
Passades les vacances d'estiu es reprenen els tallers de cuina al Mercat de la Masuca. El departament de Comerç de l'Ajuntament d’Igualada, en col·laboració amb l'Associació de Botiguers del Mercat, han programat per als mesos de setembre, octubre i novembre un total de sis nous tallers, tres d’aquests específicament adreçats al públic familiar. Les inscripcions es poden dur a terme al mateix mercat.
El 22 de setembre, el restaurant Cor Verd ensenyarà a preparar un menú complet, natural i íntegrament vegetarià. El 20 d'octubre i el 17 de novembre, el cuiner Ricard Closa de Cuina.Dom prepararà diferents receptes de bacallà i un arròs confitat de tardor. Aquestes tres propostes es duran a terme el tercer dijous de cada mes, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8, amb un preu de 4 euros cada taller o de 10 euros si es fan tots tres. Els tallers familiars, que ja van tenir molt èxit el trimestre passat, es faran els darrers
divendres de mes, en el mateix horari, i aniran a càrrec de Natasha de CookyFop's i de la Petita Xef. Les famílies es divertiran fent fruites animades, cupcakes amb xispa i
delicioses tortites. En aquest cas la inscripció és gratuïta, només limitada per l'aforament de l’aula