//Plugins sense CDN ?>
Les activitats familiars al Museu de la Pell tenen la setena cita de l'any aquest proper diumenge. En aquesta ocasió, una proposta per fer atenuar la calor d'una manera agradable: fent gelats.
El proper diumenge, 21 de juliol, a les 12 del matí, el Museu de la Pell d'Igualada, en col·laboració amb el Col·lectiu Eixarcolant, proposen un taller de gelats, granissats i batuts elaborats amb plantes silvestres locals. En el taller es proposen aquests postres estiuencs i refrescants, alhora que originals i saludables, amb opcions diferents per donar-los gustos, textures i colors atractius, tot utilitzant espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals. L'activitat es dirigeix a famílies amb infants a partir de 5 anys; l'admissió és gratuïta amb aforament limitat i admissió segons ordre d'arribada.
'Creactiva't' és el programa d'activitats culturals i lúdiques del Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia per gaudir amb la família i els amics. En l'edició d'aquest any 2019, hi ha propostes molt variades, amb tallers de fotografia, tecnologia, creació artística, grafiti i art urbà, disseny i tipografia, música o gastronomia entre altres, per aprendre, jugar i imaginar entorn a les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu. Aquesta iniciativa del Museu de la Pell compta amb la col·laboració de diverses entitats; en el programa d'aquest any de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada, el Museu del Traginer. Col·lecció Antoni Ros, FineArt, el Col·lectiu Eixarcolant, Dessota, Aula de Música Tradicional de l'Anoia (AMTA), Moixiganguers d'Igualada, Vinseum- Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Fundació Joan Brossa, Fira d'Igualada, l'Associació del Barri de la Font Vella i la Diputació de Barcelona.