TORNAR

Piera exhibeix el seu oli diumenge a la Festa de la Rosta

Un aparador dels productes culinaris fets amb l’oli del municipi

gent
Dimecres, 25 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El pròxim diumenge, a partir de les 10 h, se celebra la 8a edició de la Festa de la Rosta, a la nau de Cal Sanahuja, amb la participació d'entitats i empresaris locals. 

La regidoria d'Empresa i Ocupació, promotora d'aquesta iniciativa i d'altres encaminades a promocionar els productes i productors de la vila, organitza cada any dues activitats per donar a conèixer l'oli de Piera. La primera va ser la del 15 de novembre, amb la visita als dos molins que hi ha a la població, i l'altra és l'anomenada Festa de la Rosta, amb propostes culinàries vinculades a aquest producte reconegut per experts en alimentació i nutrició.

L'edició de l'any passat, amb una bona resposta de públicAquest any, els assistents podran gaudir d'una rostada popular, amb degustació de pa torrat regat amb oli d'oliva novell, mostra de productes agrícoles, rebosteria artesanal i productes artesanals com melmelades, codonyat i altres derivats de l'oli com sabons, degustació d'olivada i allioli de codony, elaboració d'olives en conserva i tast de plats cuinats amb oli d'oliva de restaurants de Piera. També es farà el lliurament de premis dels concursos d'aparadors i d'allioli i hi haurà entreteniment per als més petits, amb inflables muntats per a l'ocasió, tallers de manualitats o maquillatge. Per a més informació www.viladepiera.cat/oli2015.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.