TORNAR
PUBLICITAT

Piera exhibeix el seu oli diumenge a la Festa de la Rosta

Un aparador dels productes culinaris fets amb l’oli del municipi

gent
Dimecres, 25 novembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El pròxim diumenge, a partir de les 10 h, se celebra la 8a edició de la Festa de la Rosta, a la nau de Cal Sanahuja, amb la participació d'entitats i empresaris locals. 

La regidoria d'Empresa i Ocupació, promotora d'aquesta iniciativa i d'altres encaminades a promocionar els productes i productors de la vila, organitza cada any dues activitats per donar a conèixer l'oli de Piera. La primera va ser la del 15 de novembre, amb la visita als dos molins que hi ha a la població, i l'altra és l'anomenada Festa de la Rosta, amb propostes culinàries vinculades a aquest producte reconegut per experts en alimentació i nutrició.

Aquest any, els assistents podran gaudir d'una rostada popular, amb degustació de pa torrat regat amb oli d'oliva novell, mostra de productes agrícoles, rebosteria artesanal i productes artesanals com melmelades, codonyat i altres derivats de l'oli com sabons, degustació d'olivada i allioli de codony, elaboració d'olives en conserva i tast de plats cuinats amb oli d'oliva de restaurants de Piera. També es farà el lliurament de premis dels concursos d'aparadors i d'allioli i hi haurà entreteniment per als més petits, amb inflables muntats per a l'ocasió, tallers de manualitats o maquillatge. Per a més informació www.viladepiera.cat/oli2015.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.