//Plugins sense CDN ?>
El pròxim diumenge, a partir de les 10 h, se celebra la 8a edició de la Festa de la Rosta, a la nau de Cal Sanahuja, amb la participació d'entitats i empresaris locals.
La regidoria d'Empresa i Ocupació, promotora d'aquesta iniciativa i d'altres encaminades a promocionar els productes i productors de la vila, organitza cada any dues activitats per donar a conèixer l'oli de Piera. La primera va ser la del 15 de novembre, amb la visita als dos molins que hi ha a la població, i l'altra és l'anomenada Festa de la Rosta, amb propostes culinàries vinculades a aquest producte reconegut per experts en alimentació i nutrició.
Aquest any, els assistents podran gaudir d'una rostada popular, amb degustació de pa torrat regat amb oli d'oliva novell, mostra de productes agrícoles, rebosteria artesanal i productes artesanals com melmelades, codonyat i altres derivats de l'oli com sabons, degustació d'olivada i allioli de codony, elaboració d'olives en conserva i tast de plats cuinats amb oli d'oliva de restaurants de Piera. També es farà el lliurament de premis dels concursos d'aparadors i d'allioli i hi haurà entreteniment per als més petits, amb inflables muntats per a l'ocasió, tallers de manualitats o maquillatge. Per a més informació www.viladepiera.cat/oli2015.