//Plugins sense CDN ?>
L'Anoia ha situat a dues de les seves pastisseries entre les millors de l'Estat espanyol pel que fa a pastes de te. En el concurs Dulcypass, la pastisseria pierenca JM Mora va assolir la quarta posició, mentre que la igualadina Targarona també va rebre un reconeixement.
Un pastisser de Piera ha aconseguit la quarta posició en el concurs estatal Dulcypass que premia la millor pasta de te artesana de l'any 2016. Es tracta de Josep Maria Mora, propietari de JM Pastisser. El pierenc figurava entre els 203 participants del certamen i va aconseguir estar entre els millors de la seva categoria. Per sobre han quedat només la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera, l'establiment Sirvent de Barcelona i, en primera posició, la gelateria Rocambolesc de Girona, propietat del professional de prestigi Jordi Roca.
Des de l'establiment pierenc s'han mostrat molt satisfets amb el premi que per a ells suposa un reconeixement a l'esforç que han fet en els darrers dos anys i a la qualitat dels productes que utilitzen en les seves elaboracions. Entre els establiments que han estat reconeguts també, entre aquests dos centenars, hi ha la pastisseria Targarona, que compta també amb un prestigi consolidat en la confecció de postres.