//Plugins sense CDN ?>
Les activitats proposades per al Mes de l’Oli es van encetar a principis de novembre amb l’ambientació d’uns quants aparadors locals, que fan especial referència al món de les olives, l’olivera i el producte final, l’oli, i que presenten les creacions amb l’ànim d’obtenir algun dels premis del concurs. Diumenge, però, i per primer any, van ser els dos molins d’oli, el de Cal Nasi dirigit per Ignasi Bosch, i el de Cal Sadurní, a càrrec pels germans Xaus, els qui van convidar tothom a visitar-los i a gaudir d’un esmorzar de pa amb tomàquet amb botifarra i oli d’aquesta temporada. Tots dos molins van posar els cinc sentits a l’hora d’explicar als visitants el procés d’elaboració de l’oli i, en una d’aquestes visites, van rebre les explicacions sobre la collita d’enguany, el color de l’oli i el funcionament de la maquinària.
També va ser a les visites una representació de l’actual govern de l’Ajuntament de Piera: Josep Llopart, responsable de la cartera d’Empresa, Jaume Raventós, regidor de Turisme i Medi Ambient, Francisco Jiménez, regidor de Seguretat Ciutadana i Barris i la regidora Vanesa Fernández-Arroyo, responsable de l’àmbit de Salut i Participació Ciutadana. Tots plegats van marxar deixant les seves impressions enregistrades en una entrevista quees pot escoltar a través del cable, al canal que emet Piera TV. Els visitants van poder adquirir també a les botigues d’ambdós molins aquest producte, essencial en la dieta mediterrània.