//Plugins sense CDN ?>
A partir de de les 12 del matí i fins a les 8 del vespre, demà, a la plaça de l'Ajuntament de La Pobla de Claramunt, es podrà veure la fira gastronòmica 'Anoia del camp a la taula'. Coincidirà amb el primer dels dos dies de l'Anoia Race Tour
Aquest dissabte 4, en el marc de l'Anoia Race Tour, els productors artesans de la comarca agrupats sota el distintiu l''Anoia del Camp a la Taula' oferiran una mostra de productes gastronòmics. La voluntat de la Fira l''Anoia del Camp a la Taula' és fomentar i promocionar el producte de proximitat de la comarca amb la representació d’alguns dels productors artesans de l'Anoia.
La trobada firaire serà de les 12 del matí a les 8 del vespre, davant de l'Ajuntament de La Pobla de Claramunt . Hi participaran els següents productors agroalimentaris: Roqueta de Tous, Forn de la Pobla, Pastisseria Jordi, Espina de Ferro, Làctics la Tossa, Mas d'En Nogués, Mas Bonans, L'Hort de Montserrat, Mas Buret, La llar dels meus dolços i Cal Codina de Tous. A aquesta oferta gastronòmica se li sumen els menús especials que els restaurants del municipi han preparat per als dinars i sopars del cap de setmana amb preus que van dels 14 al 21 euros. Es podran trobar a l'Hotel Robert, al Mas dels Vivencs, al Cau de l'Ais i al Camí del Castell.
L''Anoia, del Camp a la Taula' és una iniciativa del Consell Comarcal, un distintiu que reconeix a totes aquelles persones i empreses que amb el seu treball diari mantenen vives les tradicions de la nostra terra i fan una aposta pels productes de proximitat. El logo de l''Anoia del Camp a la Taula' és visible en molts establiments comercials que comercialitzin productes agroalimentaris elaborats o produïts a l'Anoia, i també a establiments de restauració que utilitzen aquests productes en l'elaboració dels plats de la seva carta o menú.