TORNAR

Setmana de la Gent Gran a Vallbona d'Anoia

Les activitats s'allarguen fins al 16 de juny

gent
Dilluns, 10 juny 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A partir de dilluns, 10 de juny, i fins diumenge, dia 16, el municipi gaudirà de la vint-i-vuitena Setmana de la Gent Gran, la qual combinarà els actes lúdics amb algunes activitats formatives, com ara les conferències que oferiran la psicòloga Marta Sanahuja i la infermera i màster en atenció primària i salut comunitària Pilar Salat.

Caminada popular

Organitzada pel Casal de la Gent Gran, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Setmana no s’adreça només a les persones grans sinó que s’obre a tots els vallbonencs i vallbonenques, tinguin l’edat que tinguin. I és que els organitzadors volen que la celebració esdevingui també un espai de trobada, convivència i relació entre les diverses generacions perquè en puguin gaudir plegades.

La programació segueix el mateix esquema dels darrers anys, el qual ha obtingut molt bons resultats, amb una elevada participació en la gran majoria d’activitats. Això sí, la Setmana de la Gent Gran 2013 incorpora alguna novetat destacada, com ara un original Bingo de l’oli verge, en què els afortunats que cantin línia o bingo s’emportaran garrafes d’oli de Cal Sadurní del Bedorc en lloc de l’habitual pernil d’altres anys.

A més la Setmana recupera aquest any la sessió de teatre, i ho fa amb una estrena sonada. El Grup de Teatre Espontani d’Òdena representarà a Vallbona d’Anoia per primera vegada l’obra ‘No es tan facil’.

Al marge d’aquestes activitats, al llarg d’aquests intensos set dies els vallbonencs també gaudiran d’una sessió de cinema, una gran paella popular, una exhibició de ball country, l’actuació del reconegut cantant Sánchez Molina, l’ofici solemne, i un concert.

Totes les activitats són gratuïtes

Per fomentar la participació tots els actes de la Setmana de la Gent Gran són gratuïts.

La gran paella popular que es farà dijous és gratuïta per als socis del casal. Per als no socis el preu és de 12 euros. Cal apuntar-s’hi al mateix Casal de la Gent Gran, el dimarts, dijous o diumenge.

I el gran dinar de germanor de diumenge és gratuït per a totes les persones majors de 65 anys empadronades a Vallbona amb una antiguitat mínima d’1 any així com per als seus marits o mullers. Els altres acompanyants han d’abonar 32 euros. Els tiquets es poden adquirir a l’Ajuntament fins al dilluns 10 de juny.

Programa d'actes

Dilluns 10 de juny

A les 17 h, a la Sala Polivalent Jaume Calveras

BINGO de l’OLI VERGE

Premis: 2 litres d’oli a la línia i 5 litres d’oli al bingo

L’oli és de Cal Sadurní del Bedorc . Berenar a la mitja part

Dimarts 11 de juny

A les 17 h, a la Sala Polivalent Jaume Calveras

SESSIÓ DE CINEMA (pantalla gran)

Projecció de la pel·lícula “Abuelos al poder”

Dimecres 12 de juny

A les 17 h, a la Sala Polivalent Jaume Calveras

CONFERÈNCIA a càrrec de la psicòloga municipal Marta Sanahuja sobre el tema “Consells per a millorar la relació amb els altres”.

Tot seguit, actuació del GRAN XEVI, il·lusionista internacional.

Dijous 13 de juny

A les 14 h, al pavelló poliesportiu

GRAN PAELLA POPULAR

Aquest dinar és obert a tothom

Després del dinar... EXHIBICIÓ DE BALL COUNTRY a càrrec de l'Associació Anoia Country

Divendres 14 de juny

A les 17 h, a la Sala Polivalent Jaume Calveras

CONFERÈNCIA MÈDICA a càrrec de Pilar Salat, reconeguda infermera adjunta al CAP de Capellades i màster en atenció primària i salut comunitària. Tractarà dels següents temes: l’alimentació, l’exercici físic, la salut, les emocions, la depressió...

Tot seguit, actuació d’un mite de la cançó flamenca i popular: “EL BANDOLERO DE COPLAS”, reconegut cantant Sánchez Molina, vinculat des de molts anys a la nostra comarca.

Dissabte 15 de juny

A les 18 h, a la Sala Polivalent Jaume Calveras

SESSIÓ DE TEATRE, posta en escena de la comèdia “NO ES TAN FACIL” pel Grup de Teatre Espontani d’Òdena

Diumenge 16 de juny

A les 11 h, i com a cloenda de la Setmana de la Gent Gran: OFICI SOLEMNE

Tot seguit, a les 14 h, a la Sala Polivalent Jaume Calveras,

DINAR DE GERMANOR

Després del dinar: CONCERT a càrrec del duo BOULEVARD


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.