TORNAR

TV3 porta l''Estranyes parelles' amb Santi Balmes i Marc Giró al Museu de la Pell

El programa rodat a Igualada assoleix 184.000 espectadors

gent
Dijous, 20 juliol 2017. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La segona edició de l''Estranyes parelles' va tenir lloc a Igualada. L'emissió del programa, dimecres a la nit, va descobrir a l'audiència el nou aspecte del pati del Museu de la Pell.

Santi Balmes, el cantant de Love of Lesbian, i Marc Giró, el desllenguat editor de moda de la revista 'Marie Claire', van compartir una conversa sobre allò diví i allò humà en el flamant format de TV3, estrenat aquest estiu, 'Estranyes parelles'. La trobada -cap dels dos protagonistes sabia qui l'esperava, aquest és un dels al·licients del programa- va ser al pati del Museu de la Pell d'Igualada on se'ls va servir un àpat. Un pati que darrerament està molt concorregut, doncs aquests dies s'hi celebra la 29a edició de l'Anòlia.

Els convidats, amb Llucià Ferrer i el cuiner David GarciaEls dos convidats tenien el repte de rellevar la primera parella que va protagonitzar el programa, Nacho Vidal i Pilar Rahola, que es van trobar en unes caves penedesenques. Balmes i Giró van parlar, entre d'altres coses, de les dificultats que haurien tingut els 'rockers' del segle XX per lluir-se a l'Edat Mitjana, la història de l'editor com a voluntari olímpic, l'esnobisme, de la sèrie 'Big Bang Theory', sobre David Bowie i també de l'experiència del cantant amb un walkie-talkie que va acabar amb el seu aïllament. El programa va tenir un 9,1% de share i 184.000 espectadors.

Els va presentar Llucià Ferrer, el conductor del programa, que els va acompanyar fins al Museu de la Pell, i va intervenir diverses vegades al llarg de la conversa. El cuiner de l'àpat va ser David Garcia, del restaurant Tomàs, un detall com a mínim curiós si es té en compte que el cèlebre igualadí David Andrés té el restaurant Somiatruites a tocar del Museu de la Pell. Els vins, per cert, tampoc eren anoiencs.


1 Comentaris

J

JosepC

Igualada

21 de juliol 2017.08:57h

Respondre

Molt greu, és veritat, que els vins i cuiner no fossin del poble... Vinga va! Que està molt bé que surti el Museu de la Pell!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.