//Plugins sense CDN ?>
El jove cuiner igualadí David Andrés, va participar activament dins les jornades del Fòrum Gastronòmic 2014 que enguany va canviar la seva seu de Girona a Barcelona. Al recinte de la Fira de Barcelona i conjuntament amb la fira Hostelco, van reunir-se un recull dels millors cuiners del país encapçalats pels germans Roca, Jordi Cruz, Carme Ruscalleda, etc. I pastissers del nivell de Jordi Bordas, Morató, o Miquel Guarro, així com les primeres figures de Mèxic, país invitat en aquesta edició. Andrés va tenir un paper important: tancar precisament el Fòrum, en una xerrada juntament amb Jordi Cruz.
David Andrés combina la tasca de xef del restaurant Somiatruites d’Igualada, amb la de cap de cuina del prestigiós restaurant Àbac de Barcelona (que té dues estrelles Michelin). Al Fòrum, va prendre part activa al costat del seu xef a l’Àbac, el mediàtic i televisiu Jordi Cruz, en una doble sessió: un taller el dimarts de gestió i organització del dia a dia del restaurant, i el dijous a la tarda en un auditori atapeït, van fer tots dos un 'showcooking'. Van mostrar a un públic expectant les últimes creacions de la seva cuina, en la ponència que suposava la clausura d’aquest Fòrum Gastronòmic.