TORNAR
PUBLICITAT

19 milions d'euros de pressupost a Piera

6 milions de contribucions especials

politica
Dimarts, 30 desembre 2008. 15:28. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'ajuntament de Piera ha aprovat aquest dilluns, amb els vots favorables dels grups municipals del PSC i ERC, el pressupost per a l'any 2009 que ascendeix a 19 milions d'euros. La partida d'inversions més important, és pel projecte del Barri del Portell, 6 milions.

Ple municipal d'aquest dilluns

L'alcaldess, Fina Altarriba, ha explicat que la partida més important d'inversions és pel projecte del Barri, però que encara s'ha d'acabar de parlar amb els veïns perquè es tracta d'un projecte el 90% del qual serà finançat pels veïns a través de contribucions especials i el 10% restant per part de l'ajuntament. Altarriba ha avançat que si els veïns tenen moltes dificultats per pagar, s'aplaçarà el projecte.

D'altra banda la previsió pel 2009 detalla també 4'5 milions d'euros d'ingressos per impostos directes i ascendeix a 7 milions la partida de taxes i altres ingressos (partida que inclou els 6 milions de contribucions especials).

L'alcaldessa ha destacat l'increment que s'ha fet de cara a l'any vinent en l'àrea de promoció econòmica, on s'ha incorporat a una segona persona al departament i de cara al gener ja es començaran a fer cursos per a persones aturades o que vulguin reciclar-se. Es tracta de cursos organitzats per l'ajuntament i en col·laboració amb la PIMEC.

Altarriba ha recordat també que en el mateix ple s'ha aprovat tirar endavant la llicència d'un nou polígon industrial privat, a Can Cairot, on de moment s'hi construiran naus.

Pel que fa al fons d'inversió local, que ascendeix a 2'4 milions d'euros, Altarriba ha avançat que en el ple del proper dia 10 s'acordaran els projectes als que es destinaran els diners tot i que ha afegit que ja tenen bastant clar en què gastaran els diners: en la remodelació del Casal i la construcció d'un centre de dia, en l'ampliació del gimnàs de la piscina, en la construcció d'una nau per a la brigada i les entitats i per un aparcament a la fàbrica Sanaüja.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.